Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
1.390 Ft
Menny.:db

Herbária Wellness Borsmentaolaj

Ár:
1.390 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 75225
Gyártó: Herbária
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Termék leirás: Szaunázás során javíthatja a légzés hatékonyságát, párologtatása révén, üde, mentolos illatával felfrissíti a gondolkodást.

Kiszerelés: 10 ml/ üveg

Összetevők:
Mentha Piperita Oil

Figyelmeztetés:
Figyelmeztetés: Lenyelve és a légutakba kerülve halálos lehet! Allergiás bőrreakciót válthat ki! Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz! Óvintézkedésre vonatkozó mondatok: Gyermekektől elzárva tartandó.Védőkesztyű / szemvédő / arcvédő használata kötelező! Lenyelés esetén: azonnal forduljon toxikológiai központhoz vagy orvoshoz. A szájat ki kell öblíteni. Tilos hánytatni.Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén orvosi ellátást kell kérni. Szembe kerülés esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha bőrre vagy hajra kerül: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal el kell távolítani / le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel / zuhanyozás.

Tárolás:
Száraz, hűvös helyen, hőhatástól és fénytől védve, valamint elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!